MİNİKLERİMİZLE 23 NİSANI COŞKUYLA KUTLADIK.
25 Nisan 2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kreşimizde düzenlenen renkli etkinliklerle kutlandı. Kreş, bu özel gün için bayraklarla süslenirken, Etkinlikler kapsamında Hastane yönetimimiz ve değerli velilerimiz bizleri yalnız bırakmadılar. Miniklerimiz çeşitli oyunlarla bayramın keyfini çıkardı.  Başhekimimiz Doç.Dr. Hasan Ergenç, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "23 Nisan, çocuklarımız için çok özel bir gün. Onların bugünü coşkuyla kutlamalarını sağlamak için Öğretmenlerimiz güzel bir etkinlik hazırlamış. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için en büyük mutluluk. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür eder, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız" dedi.

23 Nisan kutlaması, çocukların aileleri ve hastane personeli tarafından da büyük beğeni topladı.