1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü
01 Ekim 2018

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan HAN, Sağ. Bak. Hiz. Müdürü Süheyla ÖZDOĞAN, Diyabet Birimi Hemşiresi Leman ÇAKIR ve Eczane Sorumlusu Döndü GÖRGÜLÜ ile beraber serviste görevli hemşirelerimiz  hastanemizde tedavileri devam eden yaşlı hastaları ziyaret ederek çiçek taktim etti.

Ziyaret esnasında hastalarla sohbet eden Başhekim HAN;

Siz büyüklerimiz, tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan, dün ile bugünümüz arasında köprü kuran, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi gelecek nesillere taşımamızı sağlayan en kıymetli varlıklarımızsınız.

Siz kıymetli büyüklerimizin yaşama sevinçlerini kaybetmeden, sağlıkla huzur içinde yaşamanıza katkı sağlamak, hayatlarınızı kolaylaştırmak hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Siz büyüklerimizin ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nüzü kutluyor, yaşam sevincinizin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum. Dedi.