Hastanemiz Çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi.
09 Ocak 2018

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanemizde çalışan personellere iş sağlığı ve güvenliği anlatıldı.

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Mustafa KANDEMİR ve İşyeri Hekimi Dr. Funda YILMAZ' ın eğitimci olarak katıldığı “Genel Konuları, Sağlık Konuları ve Teknik Konuları" kapsayan İSG eğitimi eğitim sonu testi ile tamamlandı.

İşyeri Hekimi Dr.Funda YILMAZ  Sağlık konularında (Meslek hastalıklarının sebepleri, Hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, biyolojik ve psikososyal risk etmenleri ve ilkyardım) bilgiler verdi.

İş Güvenliği Uzmanı Mustafa KANDEMİR tarafından verilen eğitimde, iş kazalarının büyük oranda önlenebileceğinin temel iş güvenliği, kişisel koruyucu donanımlar, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, elle kaldırma ve taşıma, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı ve benzeri konularda bilgiler verdi.

Eğitime katılan personele iş sağlığı ve güvenliği konusu ile ilgili örnekler, sunumlar ile desteklenerek anlatıldı.

• 20171211_100659.jpg