Avrupa Girişimciliği Ödülleri 2022
10 Nisan 2022

İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığının ekte gönderilen yazısı ile girişimciliğin Avrupa çapında kamu kurum ve kuruluşlarının desteği ve teşviki ile geliştirilmesi için verilen Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri yarışması Avrupa Komisyonu’nun sponsorluğunda düzenlenmekte olduğu ve 2011 yılından itibaren ülkemizin de katıldığı bildirilmiştir. Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığından (KOSGEB) alınan ve ekte sunulan ilgi yazı ile Ödül Programının ülkemizde duyurulması ve belirlenen iki adayın Komisyona bildirilmesi konusunda KOSGEB'in görevlendirildiği bildirilmektedir.

Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri ile ilgili detaylı bilgi, https://ec.europa.eu/growth/smes/supportingentrepreneurship/europeanenterprisepromotionawards_en ve http://blogs.ec.europa.eu/promotingenterprise/ adreslerinde yer almaktadır.

2022 yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödüllerine başvuracak adayların www.kosgeb.gov.tr adresinden veya yazımız ekinde yer alan başvuru formunu doldurarak 1 Temmuz 2022 tarihine kadar KOSGEB'e başvuru yapılması gerekmektedir.