Yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ve motivasyon amaçlı müzik dinletisi
30 Ocak 2023

Hastanemizde yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ve motivasyon amaçlı müzik dinletisi gerçekleştirdik. Dinletiye hasta ve yakınları ile personellerimizde katıldı. Müzik dinletisini memnuniyetle karşılayan hastalar, müzik dinletisinin kendilerine ‘ilaç gibi geldiğini’ ifade etti.

Başhekim Yardımcımız Dr. Nihan YILMAZ “Hastaların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacı ile hastalara bir müzik dinletisi gerçekleştirdik. Hastalar ile güzel vakit geçirip moral ve motivasyonlarını üst düzeye çıkarmaya çalıştık.  Bundan sonrada yine hastaları mutlu etme adına bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Çınarcık Devlet Hastanesi olarak bu etkinlikte bize katkı sağlayan genç müzisyen arkadaşlarımız Begüm KAYMAZ ile Hakan YILMAZ' a teşekkür ediyoruz.