Hastanemizde SKS Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
20 Şubat 2020

Hastanemiz Sağlıkta Kalite Standartları gereğince T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri 19 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşti.

Değerlendirme öncesi açılış konuşmasında Ekip Koordinatörü Ünal GÖKÇE, gerçekleştirdiği sunumda SKS temel faaliyet alanları, mevzuat ve yönetmelik hakkında bilgi verdi.

Değerlendirme kapsamında tesis yönetimi, acil servis, görüntüleme hizmetleri, yataklı servisler, sterilizasyon hizmetleri, yönetim hizmetleri ve diğer birimler kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

Değerlendirme sonrasında Hastane Yönetimi, Kalite Birim Sorumluları ve Değerlendirme Ekibi kapanış toplantısında bir araya geldi. Değerlendirme Ekibi tüm yönetime ve ekibe gösterdikleri ilgi için teşekkür etti ve  toplu fotoğraf çekimiyle değerlendirme  sona erdi.

• 1.JPG
  • 2.JPG