14 Mart Tıp Bayramı
13 Mart 2020

Sağlık çalışanlarının bayramı olan 14.Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Hastane yönetimi, poliklinikleri ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Sağlıklı toplumu yaşatabilmek adına insan hayatının kutsallığında ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile sağlık çalışanları olarak hep birlikte mesleklerini icra etmeye çalıştıklarını ifade eden Hastanemiz Başhekimi Dr. Camal YALÇIN, “Ülkemizin sağlığını bugünlere taşıyan, gece gündüz demeden fedakarca görev yapan, bir nefeslik sıhhattin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde kaliteli sağlık hizmeti sunmak için zaman mefhumu olmaksızın çalışan, tarih boyunca özü insana hizmet etmek ve hayat kurtarmak olan bu saygın ve kutsal mesleğin neferleri, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını yürekten kutluyorum.” dedi.

• tıp-01.jpeg
  • tıp-02.jpeg