2020 Yılı Masabaşı Tatbikatı
27 Kasım 2020

Hastanemizde afet ya da acil durumlara hazırlıklı olması amacıyla oluşturulan HAP (Hastane Afet ve Acil Durum Planı) çerçevesinde; her yıl masa başı ve saha tatbikatı olmak üzere iki tatbikat yapılmaktadır.

HAP Başkanı ve Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Nihan YILMAZ ve üyelerinin iştirakiyle hastane eğitim salonunda gerçekleştirilen senaryo gereği sağnak yağmur sonucu meydana gelen su baskını ile ilgili masa başı tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Tatbikat sonrası Hastane Başhekimi Dr. Cemal YALÇIN "Hastanemiz de veya bölgemizde olabilecek afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmamız büyük önem taşımaktadır. Bu tatbikat ile birlikte personelimiz, HAP uygulamalarının önemini kavramışlardır. Bu çerçevede her yıl planlanan tatbikatlar yapılmakta ve hastanemizin imkân ve kabiliyetleri değerlendirilmekte, personelimiz bilgilendirilmektedir.” dedi.

• resim 2.jpg
  • resim 3.jpg