İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman KARAKUŞ Hastanemizi Ziyaret etti
13 Mayıs 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Osman KARAKUŞ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak GÜL, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eyyüp ALTINKIRAN ve Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hasan Sami KARAKAYA Çınarcık Devlet Hastanemizi ziyaret ettiler. Çınarcık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Camal YALÇIN tarafından hastane verilerini içeren sunum gerçekleştirildi. Sunum sonrasında değerlendirme toplantısı yapıldı. İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Osman KARAKUŞ çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, Çınarcık’ta yürütülen sağlık hizmetine ilişkin yeni hedefleri açıkladı. Hastane içerisinde tüm birimleri ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz hastanede görevli hekim, sağlık personeli, hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu.

• İl Sağlık Müdürü